Referenties

Enkele uitspraken van tevreden cliënten

E.(19) na afloop van het traject:

“Hoe je het precies doet weet ik niet, maar dat het werkt is zeker. Ik ben nu een half jaar bezig met mijn tweede studie en het bevalt me zoveel beter dan die eerste keus. Ik ben blij dat ik aan een andere studie ben begonnen.”

 

Moeder van M.(16) en L (18);

“Onze beide zonen weten nu goed wat ze willen. De één gaat nu na zijn havo-diploma toch maar verder op het VWO, en de ander laat zich niet meer door zijn vrienden beïnvloeden en kiest wat bij hem past. Dank je wel voor je hulp! Het geeft zoveel duidelijkheid!”

 

Een tevreden moeder over haar dochter M. (18):

“Onze dochter heef haar propedeuse in 1 jaar gehaald, iets wat we totaal niet verwacht hadden, en bij een opleiding die ook onverwachts was. Toch heb ik die meid nog nooit eerder zo goed op haar plek gezien!”

 

R. (44) over zijn aangepaste CV:

“Met een vernieuwde opzet van mijn CV had ik binnen een week 3 verschillende uitnodigingen voor sollicitatiegesprekken te pakken. Daarnaast kreeg ik van twee gerenommeerde Werving en Selectiebureaus complimenten dat het zo’n helder en duidelijk (en slim) CV is. Super om hem zo op te zetten, dat idee is echt uniek!”

 

B. (19) na afgebroken opleiding:

“Zo diep had ik eigenlijk nog niet over mezelf nagedacht. Had het vooral voor me uit lopen schuiven. En dan kom je opeens zulke leuke richtingen tegen. Stom dat ik daar niet eerder mee bezig ben gegaan!”

 

J. (18) na gestopte opleiding:

“Mijn zus was bij jou geweest, één van mijn vrienden ook. Allebei zijn ze hartstikke blij met hun opleiding. Dat wilde ik ook vinden!.”

 

I. (28) na afloop loopbaantraject:

“Aan de ene kant heb ik zin om met nieuwe dingen bezig te gaan, aan de andere kant is het natuurlijk ook super-spannend allemaal. Bedankt voor alle sessies van afgelopen weken; ook al eindig ik als loodgieter, het is voor mij nu al zinvol geweest!”

 

Docent na afloop mentortraining LOB:

“Kort en krachtig weergegeven waar wij als mentor en docent precies mee aan de slag kunnen en moeten. Super leerzaam!”