Had ik maar... particulieren Richting-Wijzer Advies

Vraag me naar de verschillende mogelijkheden voor scholen. Of laat me weten welke informatie je graag zou willen ontvangen.

Vul hieronder de gegevens in van de school waar je werkzaam bent en van jezelf.

Ik neem dan z.s.m. contact met je op.

Vul hieronder de gegevens in


    Ongeveer 1 op de 3 studenten zit op het verkeerde spoor met de studie en stopt voortijdig. Als school een bijdrage leveren aan een juiste profielkeuze is erg waardevol, en uiteindelijk belangrijk voor een juiste studiekeuze!

    Michel (18): Ging stoppen met zijn huidige opleiding en zocht een betere keuze.

    Moeder: Hij heeft gekozen voor Verpleegkunde: ze zijn weer heel blij met een man in de zorg. Wij zien dat Michel zich hier heel goed in kan vinden en hij is weer zijn vrolijke zelf.

    Mark (18): Gestopt met opleiding Sport en Bewegen, op zoek naar nieuwe opleiding.

    Moeder: Ik wil je heel erg bedanken. Ik zie weer een twinkeling in zijn ogen die er lange tijd niet was. Heel fijn. En wat eruit komt, dat zouden we zelf niet zo snel hebben bedacht, maar we vinden het prima bij Mark passen.