Contact Richting-Wijzer Advies

Wil je graag de beste studiekeuze maken die Jij! nodig hebt?

Zet dan de eerste stap richting jouw toekomst!

Kies nu voor jouw studiebegeleiding

Mocht je eventuele andere vragen hebben, stel ze dan hieronder. Ik sta je graag te woord.


  Laurentien (22): Na 2 jaar hbo gestopt omdat ze het niet meer zag zitten. Zonder diploma lastig werk te vinden en daarom toch op zoek naar een manier om vooruit te komen.

  Ik had niet gedacht dat ik nog een opleiding wilde volgen, ik was al bijna 2 jaar niet meer aan het studeren. Maar nu ik weet wat ik wil gaan doen, en welke studie daarbij hoort, heb ik opeens weer heel veel zin om ervoor te gaan.

  Job (20): Twijfelde of hij zijn opleiding Social Work voort moest zetten en zo nee, wat hij dan wel moest gaan doen.

  Ik ben hartstikke blij met de keuze om te stoppen. Het geeft zoveel rust. Maar nog blijer ben ik dat ik een opleiding vond die beter bij me past. Sterker nog: ik deed bij 2 hogescholen auditie en mag bij allebei starten. Maar omdat het zo’n heftig jaar was, ga ik toch eerst een pauze inlassen, en daarna maak ik de keuze voor 1 van beiden.

  Contact info

  Bentinckmarke 29
  8016 AM ZWOLLE

  Mobiel: 06 – 28 64 54 95
  E-mail: info@richtingwijzeradvies.nl

  KvK: 08194238
  BTW-nr.: NL001422253B13
  IBAN: NL68RABO0173685382