Je wilt studiekeuzeadvies. Da ’s niet voor niks. En je bent niet de enige. Zeker niet zelfs. Ongeveer 1 op de 3 studenten stopt voortijdig met de studie. Gewoon omdat ze erachter komen dat ze op het verkeerde spoor zitten.
Misschien heb je nog niet gekozen. En zít je gelukkig nog niet op het verkeerde spoor, maar zie je door de bomen écht het bos niet meer! Dat is helemaal niet zo gek. Er is immers zoveel te kiezen. Hoe weet je nu welke studierichting écht bij jou past?

Studiekeuzeadvies of stress en spijt krijgen?

Wie weet heb je al een vooropleiding gedaan en kun je wel wat studiekeuzeadvies gebruiken voor je vervolgopleiding. Welke studie sluit eigenlijk het beste aan?

Misschien weet je zelfs al best welke kant je op wilt, maar twijfel je toch nog tussen een aantal richtingen. Of heb je in principe al gekozen, maar past dit wel echt bij jou? Zit je wel op het juiste spoor of ga je spijt krijgen?

Kijk nu welke studiekeuzebegeleiding bij jou past
Studiekeuzeadvies

Overzicht in studiekeuzerichtingen

Hoe fijn is het dan dat iemand met je meedenkt en je advies kan geven. Iemand die wéét wat er allemaal te kiezen valt. Iemand als Carine die sámen met jou onderzoekt wie Jij! bent en wat het beste bij jou gaat passen. Die als ervaren en geïnteresseerde studiekeuzecoach jou helpt bij het maken van jouw persoonlijke én juiste studiekeuze.

  • Zit ik op het juiste spoor?
  • Er is zoveel te kiezen, ik zie door de bomen het bos niet meer
  • Je twijfelt tussen een aantal studiekeuzes en kunt wel wat studiekeuzeadvies gebruiken
  • Vooropleiding. Welke vervolgopleiding sluit het beste aan?
  • Je weet al best goed welke richting je op wilt, maar past dit wel echt bij jou?
  • Krijg ik geen spijt van de studiekeuze die ik wil gaan maken?
Hulp door studiekeuzeadvies

Dat jij studiekeuzeadvies zoekt is dus een hele slimme zet. Je bent heel bewust bezig met je toekomst.

Of je wilt alleen advies m.b.t. de studiekeuze die je wilt maken of je weet nu helemaal niet welke studierichting je wilt kiezen. Richting-Wijzer Advies heeft voor elke scholier of student een geschikte aanpak. En heel belangrijk: jij staat centraal!

Kijk nu welke studiekeuzebegeleiding bij jou past